Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk Marieke

Al 4 jaar mag ik directeur zijn op basisschool het Christal in Leusden en dat doe ik met veel enthousiasme en plezier. Elke dag verzorgen we christelijk onderwijs aan onze bijna 160 leerlingen.

Ik geniet van elk contact met de kinderen. Een high five als ze binnenkomen, een stralend koppie als ik een complimentje geef, maar ook als ik een pleister plak als een kind een zere knie heeft. Elk contact met de kinderen is enorm waardevol. Door de kinderen echt te zien, het onderwijs te geven dat aansluit bij hun ontwikkelingen en ruimte te bieden om talenten te ontdekken, laten wij onze kinderen schitteren! Schitteren zoals God ze gemaakt heeft! Allemaal uniek en bijzonder.

Mijn dagen zijn heel afwisselend en ik houd van die dynamiek. Uiteraard zie je mij door de gangen lopen en ben ik veel in gesprek met kinderen, ouders en collega’s. Maar ik werk ook dagelijks heel wat uurtjes op kantoor. Daar schrijf ik aan beleidstukken, overleg ik met het ondersteuningsteam of ontmoet ik mensen van de gemeente om over huisvesting te praten. We doen er dagelijks alles aan om het beste onderwijs voor onze kinderen te realiseren. Ik bent er trots op als we naar de ontwikkelingen kijken en zien dat kinderen groeien, stralen en schitteren. En ik ben dankbaar voor alle extra hulp en ondersteuning die we kunnen bieden als het leren niet zo gemakkelijk gaat. Elke kleine stap is dan een grote schittering.

Ik geniet volop van mijn werk en ben dankbaar dat ik op deze manier mijn bijdrage mag leveren aan ons onderwijs. Mocht ik ooit overwegen om te stoppen, dan staat mijn opvolger klaar want een leerling zei ooit: “Als ik later groot ben, word ik ook de baas van het Christal”. Dat ik mijn passie en enthousiasme overbreng op de kinderen is geweldig, maar voorlopig moet deze leerling nog even wachten…

Wil jij schitteren bij CorDeo?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega christiaan vertelt Collega dianne vertelt

Copyright 2024 CorDeo Scholengroep · Tel: 033-4324258 · info@cordeoscholen.nl