Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk GBS 't Schrijvertje

School

’t Schrijvertje is een groeiende school met ruim 260 kinderen in twee frisse nieuwe locaties aan de noordkant van Apeldoorn. De onderbouw, de peuters en de BSO zitten in locatie Groen met een natuurplein, een Samenplein en een Leerplein. De bovenbouw heeft een eigen locatie Blauw met natuurplein, een Atelier en de grote ‘Leerkuil’ waar we onze vieringen kunnen houden.

Onderwijs

We leren en we spelen en we leren samen delen!

’t Schrijvertje is een bijbelgetrouwe basisschool waarin zelfstandigheid, spelend en ontdekkend leren, en ‘Leren leven als Christen’ centraal staat. We werken handelingsgericht, opbrengstgericht én thematisch. We trekken samen op met de ouders. Samen geloven we in God, we willen voor Hem leven en samen gáán voor bijbelgetrouw onderwijs en opvang. De Kanjertraining zit in ons DNA en samen thematisch werken geeft ons energie.

Team

We werken nauw samen met onze opvangcollega’s en vormen in de praktijk één groot team. Tegelijk werken we ook intensief samen per locatie. De bovenbouw legt andere accenten dan de midden- of onderbouw. En ook de opvang heeft z’n eigen speerpunten. We proberen wel elkaar te blijven zien en spreken. Zo hebben we elke week wel een thee-moment op één van de locaties. ☕


Spreekwolk vacatures in de buurt
Het goud van CorDeo... Dat ben jij!
Wil jij schitteren bij GBS 't Schrijvertje?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega danielle vertelt Collega arjan vertelt