Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk Daniƫlle

Wat is het genieten om de leerlingen te zien groeien en bloeien. Als leerkracht van groep 0/1 mag ik een basis leggen voor het verdere schooltraject van de leerling.

Op maandag beginnen we met het team met gebed voor de werkweek, de leerlingen en het team. Samen met elkaar en God de werkweek starten.

De werkdag starten we met een vrije inloop. De leerlingen gaan in groepjes aan het werk en dit geeft mij de mogelijkheid om even bij alle leerlingen langs te gaan en een praatje te maken. Na ongeveer twintig minuten starten we klassikaal in de kring en bespreken we met elkaar de dag. De leerlingen hebben twee keer in de week gym van een vakdocent. In de klas geven wij verschillende activiteiten om de leerlingen de basisvaardigheden te leren van taal, rekenen en de sociale vaardigheden.

Naast mijn werk volg ik nog een deeltijdstudie tot leerkracht op het CHE. Voor mij is het fijn dat ik op deze manier veel praktijkervaringen kan op doen en het geleerde gelijk kan inzetten in de praktijk. Op mijn werkveld krijg ik genoeg ruimte en uitdaging om mij verder te ontwikkelen.


Hopelijk heb ik u/jou enthousiast kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Daniƫlle van de Peut
Leerkracht groep 0/1

Wil jij schitteren bij CorDeo?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega arjan vertelt Collega dianne vertelt

Copyright 2024 CorDeo Scholengroep · Tel: 033-4324258 · info@cordeoscholen.nl