Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk GBS Het Christal

School

Het Christal is een kleine en gemoedelijke school in Leusden waar we christelijk onderwijs bieden aan ruim 150 kinderen. Op dit moment zijn we gehuisvest in een Multi Functioneel Centrum met nog 2 basisscholen en een kinderopvang. Vanwege groei zijn er concrete plannen om te verhuizen naar een eigen locatie 1500 meter verderop. Bij ons kun je meebouwen aan goed onderwijs, letterlijk en figuurlijk!


Onderwijs

Sta op en schitter!
Op het Christal geven we onderwijs vanuit liefde voor onze God. Met hart voor kinderen werken we samen aan ontwikkeling van talenten.

We willen de kinderen laten ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen en mogen betekenen voor de mensen om zich heen. Ons onderwijs is doelgericht en eigentijds , met aandacht voor ieder kind. We stellen concrete doelen die we met de kinderen delen en regelmatig monitoren. We werken opbrengstgericht en met voortdurende evaluatie houden we in de gaten of verandering ook echt tot verbetering leidt.


Team

Het team van het Christal bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten, een remedial teacher, een talentbegeleider, een administratief medewerkster, een schoolhond en een directeur. Met elkaar werken we dagelijks aan goed onderwijs voor onze leerlingen.

We streven met elkaar naar een veilig pedagogisch klimaat, zijn betrokken op elkaar, stellen ons flexibel en professioneel op, zijn didactisch sterk, willen ons blijven ontwikkelen en houden van gezelligheid.


Spreekwolk vacatures in de buurt
Het goud van CorDeo... Dat ben jij!
Wil jij schitteren bij GBS Het Christal?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega rendelina vertelt Collega dianne vertelt