Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk De Open Kring

School

De Open Kring is een christelijke basisschool vlakbij het centrum van Nijkerk.

In ons bijbelgetrouwe onderwijs staat Gods liefde centraal. We geloven dat elk kind waardevol is; door God gemaakt met een uniek karakter, eigen kwaliteiten en de mogelijkheid te groeien en te ontwikkelen. Vanuit de waarden samen, veilig en eigenaarschap geven we, leerkrachten, leerlingen en ouders, met elkaar vorm aan het onderwijs.


Onderwijs

Wij geven les vanuit hoge verwachtingen en gelijke kansen. Daarom gebruiken wij het expliciete directe instructie model (EDI) voor onze lessen. Wij werken thematisch.

Vanaf groep 3 wordt IPC gebruikt om de zaakvakken geïntegreerd aan te bieden. In ons onderwijs zetten wij de doelen centraal en bieden wij de kinderen inzicht in hun leerproces.

Daarnaast is De Open Kring een Kanjerschool. Wij gebruiken de Kanjertraining om de rust, het respect en het vertrouwen dat wij hebben, te borgen.


Team

Ons team is gedreven en zet in op samenwerking. Wekelijks hebben wij kort een overleg, bordsessie, gericht op het verbeteren van ons onderwijs. Ieder teamlid heeft zijn of haar bijdrage en inbreng wordt gewaardeerd. Wij ervaren met elkaar een prettige werksfeer waar naar elkaar wordt omgezien en tegelijk professioneel wordt samengewerkt en geleerd. Kortom een team gericht op ontwikkeling!


Kijk voor meer informatie op https://deopenkring.nl


Spreekwolk vacatures in de buurt
Het goud van CorDeo... Dat ben jij!
Wil jij schitteren bij De Open Kring?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega dianne vertelt Collega christiaan vertelt