Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk GBS De Regenboog

De School

De Regenboog is een school waar eigentijds, bijbelgetrouw, christelijk onderwijs wordt geboden aan 325 leerlingen. De school staat in de wijk Schothorst met leerlingen uit heel Amersfoort, waarbij leerjaren 7 en 8 op een dichtbijgelegen dislocatie les krijgt. ‘Leren én leven in het Licht van Gods Liefde', zo luidt onze missie. Leerlingen krijgen bij ons veel eigenaarschap; zo reflecteren ze zelf op de gestelde doelen en voeren we kindgesprekken. Ruimte voor talentontwikkeling, aandacht voor goede differentiatie en onze sterke zorgstructuur zorgen ervoor dat we leerlingen echt zien en goed kunnen inspelen op de onderwijsbehoefte.

Het Onderwijs

Uitdagend en modern onderwijs, 'old-school' vormgegeven waarbij de leerkracht centraal staat, Expliciete Directe Instructie (EDI), kritisch en creatief denken, media-wijsheid, probleemoplossend vermogen en samenwerken, betrokken onderwijsprofessionals, kindgesprekken, feedback cultuur, goede voorbeeld, wij leggen de lat hoog, ontwikkeling, verbetercultuur, kritisch, doelen, voortgang, resultaten én relativering! Daarnaast gaan wij voor een zo soepel mogelijke overgang van onze leerlingen naar het voortgezet onderwijs door intensieve samenwerking met het vo!

Het Team

Een betrokken team met passie en moreel besef. Wij doen wat er toe doet! Wij zijn trots op de veilige sfeer, de verbondenheid en ons hardwerkende-, ambitieuze team, waarbij ook humor en gezelligheid belangrijk is! Wij werken met plezier, waarbij we blijvend werken aan passende werkdruk en veel werkgeluk, waarbij we elke collega zien als kritische succesfactor.


Spreekwolk vacatures in de buurt
Het goud van CorDeo... Dat ben jij!
Wil jij schitteren bij GBS De Regenboog?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega arjan vertelt Collega marieke vertelt