Over CorDeo Onze scholen Collega's aan het woord Invalpool Contact
Spreekwolk Onderwijspunt

Wie we zijn

CorDeo OnderwijsPunt is een betrokken en bevlogen team van leerkracht-specialisten en orthopedagogen. Wij werken samen met en voor de scholen aan goede begeleiding – voor zowel leerkrachten als leerlingen.

Je vindt ons dus veel op de scholen: voor een gesprek met ib’ers en leerkrachten, een observatie in de klas, een diagnostisch of verdiepend onderzoek bij leerlingen of bijvoorbeeld een kortdurend begeleidingstraject.

Dat doen we handelingsgericht: we kijken heel praktisch wat dit kind en deze leerkracht in deze specifieke situatie nodig hebben. De manier waarop dat vorm krijgt en de rol die we hierin spelen, kan per school en situatie verschillen.


Hoe we werken

Wij geloven in de kracht van relatie, onderlinge verbondenheid en samenwerking. Wij bieden de beste begeleiding wanneer wij luisteren naar en gebruik maken van de verschillende inzichten en aanwezige expertises. Iedere betrokkene rondom een kind zien wij als expert en medeverantwoordelijke voor verandering. En het unieke van hoe we dat binnen CorDeo doen: iedere betrokkene mag het kind zien als waardevol beeld van God. Dat is goud!


Spreekwolk vacatures in de buurt
Het goud van CorDeo... Dat ben jij!
Wil jij schitteren bij Onderwijspunt?
Je nieuwe CorDeo collega's vertellen je waarom!
Collega dianne vertelt Collega arjan vertelt